maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulu kuvina

Hallo! 

Nyt olis taas kuvia luvassa, tällä kertaa talvisia ja jouluisia! :) 

Mun lenkkivaatteet on tosi cool.

Aatonaattona käytiin lenkillä koiran kanssa. Koira oli tosi kiltisti ja olis mennyt varmaan pidemmällekin, mutta taas kerran tää yks saksalainen ei kestänyt olla ulkona "kylmässä" pidempään... 


Jouluaattona katottiin Lumiukkoa, vietiin haudoille kynttilät ja hengailtiin rauhallisesti kotona. Myöhemmin iltapäivällä siskot perheineen tulivat myös joulunviettoon, ja saatiin se Joulupukkikin meille vierailulle. Lahjoja oli ihan sikana, kaikki ei mahtuneet edes kuusen alle eikä Joulupukin säkkiin!

Joulukuusi on T:n koristelema.
Se sai vaan ihan pari ohjetta multa... 


Joulupäivänä me hullut uhmattiin pakkasta, puettiin ittemme Michelin-ukoiksi ja lähdettiin moottorikelkkailemaan. Ajeltiin ihan vaan pellonreunaa, kun ei sitä lunta niin paljoa vielä ollut ja öljykin oli aika vähissä.. 


Herätettiin myös vanha joulupäivän traditio eloon ja pelattiin pitkästä aikaa lautapelejä.. Monopolin voitti T. 




Tapaninpäivä oli  vierailupäivä; käytiin siskon mökillä katsastamassa koristelut, yks mun opiskelukaveri puolestaan kävi meillä ja illalla mentiin mun tädille. Me tosin tultiin T:n kanssa sieltä verraten aikasin kotiin nukkumaan, seuraavana päivänä oli lähtö klo 7. Lähdettiin kohti Helsinkiä (taas Onnibussilla), käytiin vähän shoppailemassa ja sit heitin T:n lentokentälle. 

Semmonen joulu meillä, tosi ihana siis. Oli kivaa viettää pitkästä aikaa koko porukalla ja vieläpä ilman riitoja ;) Toki se lumikin toi ihanasti joulutunnelmaa, musta joulu olis ollu aika ankee kuitenkin.. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti