maanantai 31. joulukuuta 2012

Joulua & uutta vuotta

Heippa! 

Joulu tuli ja meni, uusi vuosikin ihan nurkan takana! :) 

Tosiaan aatonaattona lennettiin innosta hyppelehtivän T:n kanssa Suomeen. Koko päivä meni matkustamiseen: viideltä aamulla lähdettiin kotoa, lento lähti 11:35 Saksasta ja kotona oltiin vasta 19:35. Sinä iltana ei onneks enää muuta tarvinnukaan tehdä ku syödä iltapalaa, hetken aikaa jutella porukoiden kanssa ja sit saatiin mennä nukkumaan. :) 

Pikkusta väsymystä todellakin oli havaittavissa, sillä aattona missattiin nukkuen sekä joulupukin kuumalinja ja lumiukko, että apteekkikäyntikin... Aattelin siis näyttää T:lle mun vanhan työpaikan, mutta se perhana kun meni kiinni JO klo 12, niin ei me sitten keretty... :D 
Päivä jatkui siis syöden (ylläri) ja telkkaria kattellen. Käytiin myös Sakken kanssa lenkillä, vaikkakin porukan saksalaisvahvistus jäätyi aika nopeasti, eikä voitu ihan normaalinpitusta lenkkiä tehdä :D Sitten saunottiin, syötiin (ihan liikaa!!) sekä jaettiin ja avattiin lahjat. Jokajouluinen kisa mun ja siskon välillä siitä, kumpi saa enemmän lahjoja, tais tällä kertaa päättyä tasapeliin. On se rankkaa kasvaa aikuseksi! 

Joulu oli kaikella tapaa erilainen kuin yleensä: tänä vuonna sitä oli jakamassa yksi uusi ihminen (jonka toivon jakavan meiän jouluja vielä tulevinakin vuosina!), mutta siitä myös puuttui yksi rakas ihminen. Mummu nimittäin ei enää tänä vuonna ollut meillä joulua viettämässä, vaan viettelee sitä jossain tuolla pilvien päällä.. 

Joulupäivänä auton nokka osoitti pääkaupunkiseudulle, toisen siskon notkuviin herkkupöytiin. Siellä vieteltiin T:n viimiset päivät Suomessa kummityttöä ja pikkuveljeä kaitsien.. Välipäivinä kävin näyttämässä T:lle Helsinkiä (sen verran kun maalaistyttönä osasin, eli just ja just sen Stockan ja rautatieaseman välin :D), ja tietenkin käytiin syömässä Hesellä. Näin pienen tauon jälkeen täytyy kyllä sanoa, ettei se mitenkään erityiseltä maistunu, mut on se edelleenkin parempaa ku mäkkärin ruoka. :) 

Lauantaina pikkuveli sai uuden, kauniin nimen (josta huolimatta häntä kutsuttakoon blogissa pikkuveljeksi :D). Eilen ajeltiin kotiin, haettiin pitsat iltapalaksi ja loppuilta kului torkkuessa telkkarin ääressä :D 

Tänään vielä kaverin kanssa baariin juhlistamaan uutta vuotta, ja huomenna saakin sitten nukkua pitkään! 

Hyvää uutta vuotta! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti