lauantai 8. joulukuuta 2012

Hellurei!

 Mo! 

Ah, mä niin rakastan tälläsiä aamuja, kun saa nukkua piiiiiiiitkään.. :) Sit vielä ku toisen täytyy herätä kuudelta ja ite saa jäädä nukkumaan, se tuntuu vielä paremmalta :D Joskus pienenä tein niin,  että laitoin ihan tahallani kellon soittamaan liian aikasin, ja sit nukahdin uudestaan ilosena siitä, että saa nukkua :D 

Täällä on nyt jotenkin ihana tunnelma, lapset on ilosia kun molemmat vanhemmat on kotona ja vanhemmat on ilosia kun niillä vihdoinkin on aikaa lapsilleen :) Ulkona paistaa aurinko ja kaikki on ilosia, jee jee jee :) 

Tänään en oo tosiaan vielä tehnyt mitään muuta ku syöny aamupalaa, mutta illaksi on suunnitelmia :) Mutta nyt tämä tyttö lähtee suihkuun, sitten ehkä menee hetkeksi röhnöttämään sohvalle ja kattomaan telkkaria (en oo tehny sitä pitkään aikaan!) ja sitten pitääkin jo alkaa valmistautua iltaan... :) 

Ainiin, joulukalenteri vielä: Vihaan ja rakastan lunta. Lumi on ihanaa sillon ku saa kattoa ikkunasta kauniita lumenpeittämiä maisemia, ja tietenki lumiset maisemat tuo sellasta jouluntuntua. MUTTA lumi on sairaan ärsyttävää, kun sitä on viis metriä auton päällä, tai kun sitä alkaa sataa just kun on suoristanut hiukset ja sit ne hiukset kihartuu ja näyttää tyhmiltä. 

Että sellasta tällä kertaa, kertoilen tosta illasta sitten tarkemmin huomenissa ;) 

Schönes Wochenende noch! Hauskaa loppuviikonloppua (hihhih, ihan ite keksin ton sanan!) kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti