tiistai 4. joulukuuta 2012

4.12.2012

Hellurei!

Joo, tää bloggaaja on tosi hyvä bloggaamaan joka päivä, mutta mulla on tälle selitys. Nimittäin nettiyhteys, joka ei toiminut koko eilisenä päivänä.

Sunnuntaina oltiin siis tosiaan kaupungissa joulumarkkinoilla, ja oli kyllä upeeta. Palaan sinne vielä luultavasti keskiviikkona, ja otan hiukan kuvia, nyt kun ei tullut niitä taaskaan otettua :D Joulumarkkinat on siellä siis ihan aatonaattoon asti. Siellä pääsin maistamaan paahdettuja manteleita, tavallisina sekä Nutellalla ja mansikalla maustettuina. Oli taivaallista :) 

Maanantaina olin aamun pikkuherran kanssa, ja iltapäivä oli pyhitetty siivoukselle. Sen jälkeen sainkin laittaa itseni valmiiksi ja lähteä kurssille. Siellä vietettiin pikkujouluja, eli juotiin Glühweinia ja syötiin Lebkucheneita :) Laulaakin piti, mutta koska kenelläkään ei ollut kitaraa mukana (eikä luokassa ollut pianoa), se jäi.. Joka tapauksessa mukavaa oli :) 

Ja avataanpa vielä joulukalenterin tän päiväinen luukku: 

 Kärsin lievää vaniljasyndroomaa. Se siis tarkoittaa sitä, että esimerkiksi jäätelökiskalla mietin kauan erilaisten hienojen ja erikoisten makuyhdistelmien äärellä, mutta päädyn aina vaniljaan. Tosin mulla tää ei toimi jäätelössä, vaan vaatteissa ja juomissa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti