maanantai 5. marraskuuta 2012

Viime viikkoa..

Hallo! 

Kyllä se talvi vaan tännekin alkaa pikkuhiljaa rantautumaan, tämä tyttö nimittäin tarvitsisi villasukat päivälläkin.. Äiti sais lähettää toisetkin villasukat tänne ;) 

Viikonloppu meni taas todella nopeesti, miks niitten pitää mennä niin? :D Miksei viikonloppu vois olla vaikka viis päivää ja itse viikko sen kolme päivää? Kysyn vaan.. 

Perjantaina käytiin tosiaan yhden kaverin kanssa italialaisessa ravintolassa syömässä. Aika hyvää risottoa oli siellä! :) Viihdyttiin siellä aika pitkään, keskusteltiin kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta, ja oli kivaa ;) kotona olin vasta yhden jälkeen yöllä.. 

Lauantaina nukuin pitkään, puol yhdeltä vasta nousin sängystä ;) päivällä en tehnyt oikeastaan yhtään mitään, ja illalla oli luvassa vuoden parhaat bileet läheisen kylän koululla. Ihan hyvä meno siellä oli, mutta mulla oli siellä alkuillasta ehkä vähän tylsää, kun olin porukan ainoa tyttö, mutta ei se enää loppuillasta haitannut...

Tänään oltiin kaverilla syömässä ja kattomassa leffaa (joka tosin jäi kesken kun piti lähteä nukkumaan :D ).. Mutta kyllähän sen nyt tietää miten elokuvat aina loppuu, sankari saa prinsessansa pelastettuaan ensin maailman :D 

Huomenna on taas siivouspäivä, ja tällä kertaa katon kyllä aika tarkkaan, ettei imurin läheisyyteen ilmesty pähkinöitä tai mitään nyrkkiä pienempää ;) 

En oo saanut otettua yhtään kuvaa koko viikolla, vaikka kuvattavaa olisi ollut vaikka millä mitalla .. No, ehkä ens kerralla sitte... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti