tiistai 18. marraskuuta 2014

Maanantai..


Tänään oli taas sellanen ihan perus, ärsyttävä maanantai, jollon kaikki, ihan kaikki, menee päin.. jotain. 

Ensinnäkin: Kävin maanantaiseen tapaani syömässä Currywurstia lounaaksi (olin liian laiska lähtemään T:ltä aikasemmin, joten oli aikaa vaan "pika"ruokaan). Myyjä kysyi, haluanko wurstini mukaan vai syödä siellä. Paikka oli suht täynnä, eikä vapaana ollut oikeestaan muita ku seisomapaikkoja ulkona. Tästä (tai jostain ihan muusta) syystä myyjä sano yllämainituista vaihtoehdoista vaan toisen, otanko mukaan. En erityisemmin kuunnellu ja sanoin että joo. Hetken päästä currywurst-tötsä kädessäni tajuan, että lupasin just syödä jossain muualla vaikka oikeestaan halusin syödä siellä. No, päätin, etten kehtaa mennä kyseiseen paikkaan tötsäni kanssa syömään, kun kerran just oon sanonut että haluan mukaan. Kotiinkaan ei enää ehdi kävelemään ja vielä syömään, sitä paitsi ruoka ehtii jäähtymään ennen kotia.. Loppujen lopuksi päädyin siis bussipysäkille syömään samalla kun odotin bussia yliopistolle.. 

Toiseksi: Yliopistolla, kun olen kerran jo joutunut syömään vähän jäähtynyttä ruokaa, päätän ansaita kuuman kahvin, ja oikeen latte macchiaton. Kahviautomaattiin ei onneks oo jonoa, ja aattelen pahan onnen jääneen keskustaan. Kyseinen automaatti ei kuitenkaan meinaa hyväksyä mun korttia, ja alan jo manata koko konetta maan ääriin, kunnes se sit kuitenki huomaa et ai hups onhan tolla kortilla vielä rahaa. No, saan kahvini, ja tässä kohtaa huomaan seuraavan kivan yllätyksen: joku idiootti oli katsonut tehtäväkseen läikyttää kahvia siihen automaatin eteen, jotta mä voisin hyvällä tuurilla liukastua siihen. Lähellä oli, ei kuitenkaan ihan tarpeeks; liukastusyritys jää yritykseksi, enkä edes läikytä kahvia päälleni. 

Kolmanneksi: Todella turhauttavalta tutoriumilta kotiin päästyäni aloin tehdä syntaksiseminaarin kotitehtävää, joka oikeastaan pitäis palauttaa vasta keskiviikkona aamulla, mutta koska meen huomenna T:lle, ja koska haluan viettää iltani T:n kanssa, en T:n tietokoneen kanssa, teen sen kotitehtävän aina maanantaisin. Niin tein myös tänään. Jotenkin kuitenki se tehtävä vaikutti vaikeelta, paljon vaikeemmalta ku yleensä.. Jouduin käyttämään kirjaa tosi paljon apuna ja kertaavissakin kysymyksissä oli asioita, jotka piti käsitellä vasta huomisella luennolla.. No, sain sen kuitenki jotakuinkin tehtyä, ja kun halusin palauttaa sitä elektronisesti, sanoo paikallinen Moodle seuraavaa: 

Hallo Ella!

Sie sind zu früh dran. Die 6. Hausaufgabe wird erst ab 20. 11. 2014 gezeigt.

- Hei Ella, olet turhan aikaisessa, 6. kotitehtävä otetaan vastaan 20.11 alkaen. 

Voi v*ttu. Ja pari muuta kirosanaa. Oon siis tuhlannu koko iltani väärään kotitehtävään? Nice. No, ei muuta ku tekemään sitä 5. kotitehtävää. Tuntu vähän helpommalta joo... :D 

Ois varmaan pitäny alottaa päivä tällä: 



Gute Laune -Drops: Hyvän mielen pastilli. Niitä saa Husselista kaupan päälle, kun ostaa jotain. Hussel on ehkä maailman ihanin suklaakauppa, josta saa suklaata joka makuun. Ihan siis oon kuullu vaan.. Itehän en oo käyny siellä ku kerran, koska eihän mulla oo noita dropseja ku yks. Muutenhan mulla ois niitä ihan sikana.. :D 

Nyt meen nukkumaan, huomenna on uus ja toivottavasti parempi päivä.. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti