perjantai 31. lokakuuta 2014

Lähihistoriaa kuvina


Heissan!

Nyt on ihmeellisesti kertyny kuvia koneelle, joten aattelin oksentaa ne ulos ja kertoilla kuulumisia niiden kautta (tai niihin mitenkään liittymättä).

Olisin halunnu ottaa ton kanin mukaan kotiin.. 


Me käytiin tässä pari viikkoa sitte eläinpuistossa T:n ja sen siskonpojan kanssa. Siellä sai ostaa ruokaa eläimille ja ruokkia niitä paria poikkeusta lukuunottamatta (esim. villisikoja ei saanu syöttää, ihan kummallista..) Villisikojen lisäks siellä oli vuohia, hevosia, kaneja ja lampaita.





Käytiin pikapyrähdyksellä Salzburgissa mun kielikurssikavereiden kanssa. Käveltiin pitkin kaupunkia, kateltiin hienoja rakennuksia ja käytiin myös ylhäällä linnassa. Aika samannäkönen kaupunki se on ku Würzburg..



Mun vanhemmat oli täällä käymässä (vihdoin...) ja käytiin tietenki kattomassa melkein kaikki Würzburgin ja lähialueen nähtävyydet. Tosin ens kerrakski jäi ihan tarpeeks nähtävää, ei se vaan niin nopeesti käy..

Mun asuntolassa oli bileet eli pizzailta.



Suomiratikka! Onneks kerkesin matkustaa sillä ennen
ku se lähti.. 


Vietettiin koti-iltaa T:n kanssa, nää kynttilät oli T:n idea.
Oli kuulemma kylmä. 


 Tehtiin ex tempore -kaupunkikierros T:n ja mun aupparikaverin kanssa ja T:ki huomasi, et Würzburg on aika hieno kaupunki. 





Löysin uuden rahkasuosikin! Rahkaa, "mehukeittoa" ja hedelmiä. Okei ei oo kovin uus keksintö mut koska täällä ei oikeestaan oo mehukeittoa, laitoin näitten semmosta "tuoremehua" mitä ne juo laimentamattomana ja maistu hyvältä! Tossa mehussa on kylläki tyrniä ja se maistuu todella happamalta, joten ens kerralla ostan kyllä jotain muuta mehua..

Näkymä ikkunasta aamulla, ihan jees.




 Viime perjantaina lähettiin paikallisen kv-toimiston (tms.) järjestämälle  viinivaellukselle noiden viiniviljelysten sekaan. Päämääränä oli viinikylä Randesacker, ja sinne ku päästiin ni päästiin myös maistamaan paikallista viiniä. Täällä noita viiniviljelmiä on tosi paljon, ja niin on myös erilaisia "viinikyliä". Viinikylä on oikeestaan suora suomennos, en tiiä mitä ne olis oikeella suomella, Suomessa kun viinirypäle ei oikeen menesty..  











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti