maanantai 29. lokakuuta 2012

Maanantai...


Tänään on jotenki ollu itsestäänselvää, että on maanantai. Minään muuna viikonpäivänä ei nimittäin voi mennä kaikki niin paljon pieleen kuin maanantaina.


Heti aamulla kahvikone teki pahaa kahvia ja leipä maistui pahalta, mutta luulin selviäväni sillä. No, jossain vaiheessa päivää tulin imuroineeksi kokonaisen pähkinän, joka on edelleen imurissa jumissa (ja koska tänään oli tosiaan maanantai, mun piti silti jatkaa imuroimista toisella imurilla :D ).

Mutta on maanantaissa hyviäkin puolia: sen jälkeen on enää neljä päivää perjantaihin! :)
kuva commentcherry.com
Ja voihan maanantaisin myös muistella mennyttä viikonloppua... Perjantai sujui mulla normaalisti, suunnitteilla oli viettää iltaa tyttöjen kanssa, mutta koska kukaan meistä ei jaksanukaan lähteä mihinkään, ilta sujui aika pitkälti dataillessa :) Lauantaina sen sijaan lähdettiin päivällä vähän kaupunkiin shoppailemaan. Ostin talvitakin (!), neuleen ja hupparin, mutta hanskoja en vieläkään, vaikka ne piti jo viime kerralla ostaa.. Myöskään oikean väristä pipoa ei vielä löytynyt, täytyy tyytyä tohon harmaaseen tai sitten ostaa musta... Illalla lähdettiin sitten baariin. Toistan itseäni, mutta oli ihan mahtava ilta, ihan mahtava porukka, ja kaikilla oli taas hauskaa! :) 

Sunnuntaina...no, en tehnyt mitään. Paitsi hetken olin pikkuherran kanssa ja illalla käytiin perheen kanssa pizzalla. Just täydellinen sunnuntai.. :) Just täydellinen viikonloppu. :) 

Maanantai alkaa olla pulkassa, zumbaan aattelin taas jaksaa kun en sit ens viikolla pääse kun on taas kielikurssi... :)  Keskiviikkoa (=halloweenia) odotellessa! :)

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti