keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kahvia kattojen yllä


Hellurei! 

T:n ekat lomapäivät on vietetty suht lämpimissä merkeissä, täällä on ollu 15-18 astetta koko alkuviikon ja jo viikonloppunakin. 



Me "adoptoitiin" T:n siskon kissa. Sillon kun T:n sisko oli poissa kotoa noin viikon, me otettiin sen kissat hoitoon eteiseen. Sillon oli vielä suht kylmä, ni pakko niiden oli päästä johonkin sisälle, ja täällä pystyttiin paremmin kattomaan niiden perään kun siellä siskon luona. No, nää kissapahaset (varsinki toinen) sulatti myös T:n sydämen, joka ei oo ennen erityisesti sykkinyt kissoille. Nykyään toi tulee iltasin ovelle odottamaan et T tulis kotiin ja ottais mukaan sisälle. Meillä se saa täyshoidon: ostettiin sille kunnollista ruokaa (ei herkkuja tyhjään mahaan, edes kissoille! :D) ja vähän herkkuja, lisäks se saa yleensä maitoa kun tulee sisälle. Mä en ois ikinä osannu kuvitella, että T koskaan edes koskis kissaan, saati sitten silittelis ja ruokkis. Niin ne ihmiset muuttuu :) 


Krhm. 21 -vuotias lapsi laskee siinä liukumäkeä. Lähdettiin T:n siskonpojan kanssa sunnuntaina taas vaihteeks eläinpuistoon, ja siellä oli tietty pakko päästä laskemaan liukumäkeä. Se siis ylipuhu myös mut laskemaan ja riehumaan sinne, "sä et oo liian aikuinen" oli perustelu. 

Aurinkoinen Festung

Maanantaina käytiin nopeesti kaupungilla, ostettiin mulle kengät, lapsille pääsiäistuliaiset ja 
käytiin yhessä tutussa matkatoimistossa kyselemässä juna- ja hotellitarjouksia Berliiniin. No, eipä niillä mitään kummallista ollut, enkä kyllä välttämättä ois sieltä ottanutkaan, jos ois ollut; ei nimittäin tullut mitään maailman parasta palvelua sieltä. 


Tänään lähdettiin kahville kaupunkiin, ja päätettiin mennä yhden kauppakeskuksen yläkertaan, siellä kun on kattoterassi ja ihan jees näkymät. 


Ihan jees näkymät joo, eikö? Ehkä vähän hienommatkin ku ihan jees. Tuolta katolta näky linna, Käppele ja Main, eli melkein kaikki Würzburgin nähtävyydet. 


Ilma oli kuin morsian, aurinko paisto ja oli ihan sikalämmintä, melkein 20 astetta. Mä lähdin kotoa toppatakki päällä (en kattonu lämpömittaria!), ja viimeistään autoon istuessa huomasin, että onkin suht lämmin, joten kaupungissa luovuin takistani suosiolla :D. Hyvin pärjäs pelkällä villatakilla, varsinkin ku oltiin koko ajan suorassa auringonpaisteessa. Käytiin myös hakemassa kevään ensimmäiset jätskit, mä otin mansikkasorbettia ja vaniljaa. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti